IEDEREEN FEEST!JAARKALENDER 2020 - EEN AANRADER

'Iedereen feest' maakt je nieuwsgierig naar en wekt je interesse voor de feesten van de buren en hoe ze die beleven. 'Iedereen feest' informeert je over de data en de betekenis van de levensbeschouwelijke en religieuze feesten die in Vlaanderen gevierd worden. 'Iedereen feest' is een prachtige weergave van feesten en gedenkdagen van het kleurrijke palet van gemeenschappen in ons land.

Wist je dat hindoes op 10 maart het 'festival van de kleuren' vieren? Dat moslims op 29 oktober de geboortedag van de profeest Mohammed herdenken? En dat 21 juni Wereldhumanismedag is?
Benieuwd naar meer data, feestdagen en hun betekenis? Dan is de Iedereen Feest!-jaarkalender iets voor jou. De ideale kalender voor jezelf thuis, op het werk of als geschenk voor iedereen die van feesten houdt.

De illustraties voor deze 22ste editie zijn van Yule Hermans.

De kalender kost 10 euro per stuk en is een coproductie tussen Van Halewyck, Uitgeverij Pelckmans en ORBIT vzw. Je kan de kalender bestellen op het parochiesecretariaat. Loop eens langs (maandag tot en met zaterdag van 10 tot 12 uur) , bel 03 886 61 29 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.